BLOG

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena

Náramok nie je iba súčasťou kultúrnej histórie a módy. Je jasnou správou, posolstvom, odkazom o tom, kto ste a čo chcete jeho krásou vyjadriť. Dovoľte mu, aby rozprával váš osobný príbeh a jedinečný štýl. Aj bez slov. Veď skutočná pravda sa rodí v tichu. A v našej trenčianskej dielni. Práve z nej vám v nasledujúcich riadkoch predstavíme kúsky, ktoré si získali nadčasové miesto nielen v našich vyšperkovaných vitrínach, ale hlavne na vašom rafinovanom zápästí.

Náramok Globe

Diamantový náramok Globe z ružového zlata

Predstavujeme vám Náramok Globe. Na výrobu sme použili prírodné materiály: ružové zlato, diamant.

Pozrieť šperk

 

Ako si správne vybrať náramok

 

Skôr, ako sa pustíme do zákutí našej bohatej šperkovnice, radi by sme zdôraznili tri zásadné faktory pri výbere náramkov. Po prvé rozmery, respektíve pocit, ako vám náramok sedí. Ďalej štýl náramku, ktorý sa bezprostredne týka vašej osobnosti a v neposlednom rade príležitosť, kde sa rozhodnete s náramkom zažiariť.

 

Rozmery náramku

 

Náramok musí byť vhodný pre veľkosť vášho zápästia. Toto pravidlo sa vzťahuje na nosenie väčších náramkov na hrubších zápästiach a menších náramkov na tenších rúčkach. Navyše by mal byť náramok dostatočne tesný, aby pohodlne sedel na zápästí. Inak povedané, medzi náramkom a zápästím by mal byť priestor na vsunutie jedného alebo dvoch prstov. Vo všeobecnosti vás nesmie tlačiť a obmedzovať ruku v pohybe. Ak zvládnete tieto praktické zásady, môžete sa smelo pustiť do výberu skvostov rezonujúcich s vaším najhlbším vnútrom či udalosťou, ktorej výnimočný charakter bude navždy zapísaný do náramkového klenotu s príbehom.
 

Diamantové náramky pre éterické kráľovné

 

„Diamantové náramky patria medzi tradičné a zároveň najobľúbenejšie šperky,“ konštatujú naše trenčianske profesionálne predajkyne a jedným dychom dodávajú zaujímavé je, že náramky sú akoby samostatný segment, inak povedané, naši klienti nás vyhľadajú s jasnou túžbou po jedinečnom náramku, doladenie do diamantovej súpravy je až druhotným krokom.“ Perfektné je, že diamantové náramky môžete nosiť na tisíc spôsobov. I keď vychádzajú z myšlienky formálneho, jemného a diskrétneho šperku, dajú sa úžasne kombinovať a ich univerzálny charakter potvrdzuje aj fakt, že sú preferovaným šperkom k rôznym sviatkom a výnimočným príležitostiam.

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena
 

Náramková šperkovnica Mikuš Diamonds: Nie náhodou sme do tejto kategórie vybrali zamilovaného zástupcu Fervency so 14 briliantmi v tvare srdca, ktorý, ako prezradili naše predajkyne, je „top of the top medzi našimi klientmi“. V jeho detailoch sa totiž skrýva večné kúzlo! Alebo skôr vyššia mágia? Fervency sa dá nosiť až na dva čarovné spôsoby, ako to deklaruje naša krásna modelka. Jeden skvost, zakaždým inak. Ktorý by ste (inštinktívne) volili vy?
 

Drahokamové náramky pre milovníčky farieb

 

„Uletieť“ si do farieb nemusíte iba v aktuálnom letnom období, veď čo môže byť životodarnejšie ako farebný šperk v sychravom počasí? Čím výraznejší štýl náramku si zvolíte, tým viac vynikne na ruke a podčiarkne vaše „ja“. Majiteľky tenkého zápästia majú výhodu, keďže môžu nosiť ako masívne, tak aj jemné modely. Našou výhodou je, že pracujeme iba s prírodnými materiálmi, ktoré sú krásne, nadčasové a na pokožke veľmi príjemné. Mimoriadne kvalitne sa uplatnia práve pri náramkoch, kde v hlavnej úlohe nehrajú iba drahé kamene, ale aj náš špičkový fasér Pavol Vojtek, ktorý ich ručne osádza už dvadsať rokov.

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena
 

Náramková šperkovnica Mikuš Diamonds: Životný elán zaručene pocítite pri markantnom náramku Beloved, ktorý patrí medzi naše vôbec najvýraznejšie náramky. Citlivá kombinácia prírodného ružového turmalínu s nádherným praziolitom v originálnom dizajne robí z tohto kúsku neprehliadnuteľný model. Uhm, aj „modelku“, keďže v pravom zmysle slova ožije až na svojej budúcej majiteľke. Jemnejší, no rozhodne nie menej žiarivejší, je aj ručne robený náramok Nestor s centrálnym zlatožltým citrínom, okolo ktorého sa krúti 30 prírodných briliantov. Ak dávate prednosť mystickému ametystu alebo dramatickej záhnede, môžete sa rovno radovať. Nestor sme pre vás vyrobili aj v týchto vzácnych drahokamových prevedeniach.
 

Perlové náramky pre štýlové ženy

 

... budú vždy moderné na zápästiach žien na celom svete. Perly samy osebe sú totiž špeciálnou kategóriou vo svete šperkov, obzvlášť, ak je ich charakter prírodný. Každá takáto perla je absolútne unikátna a jej „DNA“ sa nedá zopakovať. Aj preto je každý perlový náramok originál. Uvoľnite sa a dovoľte perlám, nech to povedia za vás, koniec-koncov, robia tak už celé stáročia, sú osvedčené, ženské a v náramku mimoriadne vhodne zvolené. Nekochá sa nimi len vaše okolie, ale aj vaše očko :-)

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena
 

Náramková šperkovnica Mikuš Diamonds: V ponuke máme klasické a zároveň jedinečné perlové šnúry s náramkami ako napríklad pri modeli Trove, ktorý sa hrdí morskými akoya perlami v kombinácii s bielym zlatom. Mimochodom, práve to je v našej trenčianskej predajni pri náramkoch najžiadanejšie, i keď žlté zlato má stále svojich verných zástancov, postupne sa zvyšuje dopyt aj po romantickom ružovom zlate. Fantáziu sme uplatnili aj pri nápaditom modeli Lights, ktorý nás doslova „oslepuje“. Rozmenené na perly, sladkovodná perla s 15 briliantmi vytvára nesmrteľný skvost, ku ktorému sme zhmotnili aj rovnomenný náhrdelník.
 

Detské náramky pre princezné aj malých fešákov

 

Aj pri vytváraní detských náramkov intenzívne sledujeme súčasné svetové trendy, využívame najmodernejšie klenotnícke technológie, pracujeme výhradne so zlatom spĺňajúcim najprísnejšie normy a všetky diamanty i drahokamy osádzame výlučne ručne. Detský šperk tak spĺňa všetky atribúty klasického šperku a navyše rastie spolu s celou rodinou.

Náramky - šperky zápästia, ktoré si zaslúži každá žena
 

Náramková šperkovnica Mikuš Diamonds: Našu známu myšlienku: „Aj tá najmenšia žena si zaslúži briliant“ sme uplatnili pri dievčenskom náramku Goodie, ktorý oživuje nesmrteľný briliant. A keďže je nepopierateľné, že zdobenie šperkmi nebolo v dávnych dobách iba devízou žien, zamerali sme sa aj na mužov. Síce v zmenšenej verzii, no s rovnako silným posolstvom. :-) Ak chcete prepojiť vzácne okamihy s rovnako vzácnymi šperkmi, siahnite po platničkovom náramku Darling z našej jemnej Kids collection. Zamilujte si pri ňom preferovaný druh zlata a vymyslite pre vášho šibala osobný gravír, ktorý mu bude pripomínať jeho korene, míľniky či milované osoby. Pretože čo je napísané, to zostáva.

Náramok Darling

Detský diamantový náramok Darling z bieleho zlata

Predstavujeme vám Náramok Darling. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk
A tak, ako sa s láskou staráte o svoje deti, nezabudnite myslieť aj na šperky z našej dielne. Po každom nosení ich pretrite špeciálnou handričkou, ktorú od nás dostanete automaticky pri kúpe šperkov, a takisto im doprajte bezplatný servis, ktorý sa vzťahuje na všetky naše s vášňou zhmotnené skvosty.