BLOG

Otvorenie klenotnického štúdia v centre Trenčína

Otvorenie klenotnického štúdia v centre Trenčína
Drahí zákazníci a milovníci krásnych šperkov,

uvedomujeme si, že súčasná situácia spojená s koronavírusom skomplikovala krásne plány a osudové životné míľniky spojené s jedinečnými šperkmi mnohým z vás. Nie je to ľahké ani pre nás, keďže jedným z našich kréd je „byť čo najbližšie k vám“, a väčšina z našich klenotníctiev je lokalizovaná v zatiaľ zatvorených nákupných centrách.

Minulý týždeň v stredu sme však opäť otvorili kamennú predajňu na Dunajskej ulici v Bratislave a povzbudení vaším záujmom a našou túžbou plniť naďalej vaše sny, sme sa rozhodli otvoriť klenotnícke štúdio v historickom centre Trenčína, ktoré vám bude k dispozícii do momentu, kým vyššie inštancie nepovolia opätovné otvorenie obchodných centier.

Ako to bude fungovať?

V prípade, že vás zaujme akýkoľvek šperk na našej webovej stránke a bude, samozrejme, skladom, čo sa automaticky zobrazuje pri jednotlivých šperkoch, môžete sa s nami spojiť telefonicky a dohodnúť si presný dátum aj čas obhliadky šperku/šperkov. Naše skvosty sú skutočne najkrajšie naživo, takže sa o tom budete môcť presvedčiť i v týchto dočasných trenčianskych priestoroch. Ak ste však pevne rozhodnutí o svojom vysnívanom kúsku a vyhovuje vám online kúpa cez e-shop Mikuš Diamonds, no chcete sa kvôli momentu prekvapenia milovanej osoby vyhnúť doručeniu zásielky kuriérom, šperk si môžete prevziať aj osobne v tomto klenotníckom štúdiu. A keďže servis našich šperkov prebieha v našej trenčianskej klenotníckej dielni, takisto radi privítame zákazníkov, ktorí majú záujem o vykonanie servisu svojich šperkov.

Objednávky svadobných obrúčok a iných šperkov

Ak dovolíte, na tomto mieste by sme sa radi vyjadrili i k špecifickému segmentu – svadobným obrúčkam. Skutočne nás nesmierne mrzí, že kvôli celosvetovej pandémii boli mnohí snúbenci nútení prerušiť svoje prípravy na Veľký deň a svadobnú veselicu odložili na neurčito. Mnohí z vás sa však rozhodli presunúť pôvodný termín na neskorší dátum roka 2020, prípadne usporiadali svadbu vo veľmi úzkom kruhu s neskoršou vidinou bohatej a družnej veselice. Tešíme sa, že sme mnohé dopyty úspešne vyriešili online formou, no ešte viac sa tešíme, že vám opäť môžeme sprostredkovať osobný zážitok zo skúšania „večných kruhov“. Naše trenčianske profesionálne predajkyne vám so všetkým ochotne poradia, pomôžu odmerať presnú veľkosť prstenníkov a zrealizovať vašu vysnenú objednávku do posledného kroku. Presne tak, aby ste sa mohli tešiť z lásky, ktorá je ústredným motívom vašej návštevy.

Kde nás presne nájdete a ako sa môžete objednať?

Vzhľadom na aktuálne bezpečnostné opatrenia a vládne nariadenia o maximálnom možnom počte ľudí v priestore na meter štvorcový, bude v priestoroch trenčianskeho klenotníckeho štúdia vždy iba objednaný klient. Takisto prosíme našich zákazníkov o trpezlivosť, pretože aj vyhľadanie vami zvolených šperkov a ich príprava na presun nám zaberie určitý čas.

Presná adresa nášho dočasne otvoreného klenotníckeho štúdia je Palackého 35, 911 01 Trenčín.

Telefonický kontakt, kde sa budete môcť spojiť s našimi trenčianskymi predajkyňami ohľadom rezervácie termínu je +421 904 046 811.

Šperky majú robiť radosť

Tešíme sa, že aj takýmto spôsobom vieme byť zasa o krok bližšie k vám. S radosťou a povestnou profesionalitou radi privítame zákazníkov z celého Slovenska, v priestoroch, ktoré vám uľahčia výber šperkov na akúkoľvek príležitosť. Svet sa síce spomalil, no nezabúdajme, že práve pozitívne emócie spojené s jedinečnými šperkmi posilňujú dobrú náladu a stmeľujú rodinu do príbehu, ktorý raz možno budete rozprávať ďalším generáciám. Veríme, že ten príbeh bude stáť za to! Aj vďaka nám. :-)

Váš rodinný klenotník Mikuš Diamonds