BLOG

Pomohli sme spolu!

Pomohli sme spolu!

Milí naši stáli aj potenciálni zákazníci,

sme veľmi potešení, že sa otvorila naša kamenná predajňa na Dunajskej ulici v Bratislave a v tejto súvislosti by sme vás radi informovali aj o úspešnom ukončení nášho projektu Pomôžme Slovensku spolu, ktorý sme prepojili so slovenskou iniciatívou Kto pomôže Slovensku.

Princíp vzájomnej pomoci

Počnúc 19. marcom, kedy začala byť situácia na Slovensku kvôli koronavírusu vypuklejšia, sme sa zaviazali, že počas obdobia zatvorenia našich kamenných predajní budú všetky tržby nášho rodinného klenotníctva smerované na transparentný účet, z ktorého bude presná polovica predajnej ceny bez DPH prevedená na účet iniciatívy ktopomozeslovensku.sk.

V mene všetkých ľudí, ktorí tvoria naše rodinné klenotníctvo, vyjadrujeme úprimnú radosť, že aj takýmto spôsobom môžeme prispieť k nákupu potrebných zdravotníckych pomôcok v boji proti koronavírusu. Výsledná suma, ktorú sa nám podarilo vyzbierať a poslať na účet spomínanej iniciatívy je 3733,83 eur. Ak by sme túto sumu pretavili do hmotnej roviny, podarí sa zabezpečiť približne 3800 zdravotníckych rúšok alebo 17 000 kusov rukavíc, prípadne 239 litrov dezinfekcie na ruky. Prerozdelenie finálnej sumy sa deje na základe aktuálnych potrieb v zdravotníckych zariadeniach, ktoré sú uvedené na webovej stránke iniciatívy. 

Ďakujeme našim klientom!

Týmto sa chceme srdečne poďakovať všetkým našim zákazníkom, ktorí si počas tohto obdobia kupovali naše šperky cez e-shop Mikuš Diamonds. Mnohých tak potešili zafírové či perlové skvosty, ako i nadčasové diamantové náušnice, k najmenším princeznám putovali hravé detské náušničky, muži kupovali osudové zásnubné prstene, pretože cítili, že správny čas na lásku je práve teraz. Úžasné je, že okrem osobnej radosti zo zakúpených klenotov pomohli prispieť na šľachetnú vec.

Ako ďalej?

V súčasnosti, vzhľadom na aktuálne bezpečnostné opatrenia, môžete naše ručne robené šperky fyzicky zažiť iba vo vyššie spomenutej bratislavskej predajni, no ak je pre vás táto možnosť logisticky či z iných dôvodov nedostupná, zostaneme radi naďalej v online spojení cez náš e-shop, vďaka ktorému sme ešte bližšie k vám. A k vašim jedinečným príbehom.

Váš rodinný klenotník Mikuš Diamonds