BLOG

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici

Kvalitné základy sú dôležité vo všetkom v našom živote. Vo vzťahoch, v práci, v súkromnej sfére, aj v 13. komnate žien – v šatníku. Výnimkou nie je ani vrcholná kategória ženského zdobenia – čarovný svet šperkov, kde existujú základné „must have“ kúsky skvelo kombinovateľné takmer so všetkým. Napriek ich univerzálnemu charakteru však pôsobia výnimočne a vznešene. Viete, ktoré to sú a aké z nich ešte chýbajú vo vašej hladnej šperkovničke?

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici

1. ŠPERK S MYSTICKOU PERLOU

 

Ako kedysi vyhlásila slávna módna ikona Coco Chanel: „Čipka je jedna z najkrajších imitácií prírody, ale perly sa hodia pre každú príležitosť.“ Kto súhlasí, nech zdvihne perlu, alebo nech navždy mlčí. Perly sú symbolom noblesy. Tisíckrát môžete ohýbať ich flexibilný charakter (hodia sa k ležérnemu štýlu ako i k vysoko spoločenskej róbe), tisíckrát to bude stále ako po prvý raz. Po prvý raz, keď ste zbadali perlu. V perlorodke zrodenú, v šperku osadenú. Mimochodom, perly nie sú žiarlivé, i keď sú ženského rodu. Dotvárajú skutočnú krásu a svoj nenapodobiteľný lesk s oddanosťou prepožičiavajú tej, ktorá vie čítať v ich živých odleskoch.

 

Šperkovnica Mikuš Diamonds: I keď máme v našej perlovej ponuke prírodné krásky v rôznych príťažlivých tónoch – od klasických bielych cez zlaté až po tmavé „čoko“ perly – do základnej výbavy sme pre vás vybrali konzervatívnejšie odlesky juhomorských perál s diamantmi. Dokonalé, nemyslíte?

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici
 

2. NAPICHOVACIE NÁUŠNICE S DIAMANTMI

 

Stálice na šperkovom nebi. Tak by sme mohli označiť jemné diamantové náušničky, ktoré sa perfektne hodia do práce, na pohovor, rande či na spoločenskú párty. Ak vaša šperkovnica obsahuje len jeden kúsok žiarivého skvostu, tipujeme, že sú to práve náušnice tohto typu. Napriek ich menším rozmerom do veľkej miery rozžiaria ženskú tvár, a pritom stále nechajú vyniknúť podstate ich nositeľky.

Šperkovnica Mikuš Diamonds: Teraz si dobre prehliadnite naše tri modely prírodných diamantových skvostov. Neviete si vybrať? Nezúfajte! My sami sme mali pri tejto selekcii vážny problém. Tým, že ide o veľmi obľúbenú formu náušničiek, vaše túžby pravidelne zhmotňujeme v nových tvaroch, osadeniach a štýloch. Osobná skúsenosť pri skúšaní je neprenosná, srdcová záležitosť dokonale jasná. Ako diamant.

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici
 

3. KOKTEJLOVÝ PRSTEŇ S DRAHOKAMAMI

 

Pri vyššie spomenutých stáliciach upútate pozornosť rafinovane, podprahovo, pri výrazných trendy prsteňoch to bude „hypnóza“ na prvý pohľad. Ich markantná krása je natoľko charizmatická, že vás bude prirodzeným spôsobom navádzať do decentnejšieho outfitu. To máte ako s make-upom. Vždy by ste mali zvýrazniť iba jeden akcent, oči alebo pery. V opačnom prípade nevynikne ani jedno. Čo chcete, aby v doplnkoch vyniklo?

Šperkovnica Mikuš Diamonds: Koktejlový prsteň nie náhodou nazývame „koktejlový“. V metaforickom duchu je okolie takmer vždy opité jeho pôvabom. Bez kompromisov. Za týmto účelom sa spojili čierne a bezfarebné diamanty, topásy, iolity aj tanzanit, aby im korunovali rubíny v kvete ukryté.

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici
 

4. DECENTNÝ PRÍVESOK ČI NÁHRDELNÍK

 

Stále váhate, či si dopriať diamantový prívesok, prípadne jeho rovnako dôstojného brata – náhrdelník? Skúste počúvať hlas talianskej bohyne M. Bellucci: „Samozrejme, že milujem diamanty a zlato. Som predsa žena“. Aké jednoduché, a aké pravdivé! Vo vkusných a decentných šperkoch, ktoré zvýraznia váš dekolt to platí x-násobne. Nebojte sa hrať s dĺžkou retiazky a prispôsobovať ju výstrihu trička, roláku či blúzky. Jeden model tak predstavíte svetu na mnoho spôsobov.

Šperkovnica Mikuš Diamonds: V našom nedávnom článku sme sa detailne venovali symbolike tvarov. Kruh a štvorec majú silný univerzálny charakter, čo pri zostavovaní kľúčových klenotov šperkovnice ocení nejedna dáma. Šmrncovnou záležitosťou je srdiečkový náhrdelník v duchu aktuálnych šperkárskych trendov.

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici
 

5. DIAMANTOVÝ NÁRAMOK

 

Vedeli ste, že podľa výskumov si okolie ako prvé všimne oči a ruky? Náramky sú tak skutočne špecifickou kategóriou šperkov. Sú určené ženám, ktoré rady podčiarknu nežný pôvab svojich rúk uvedomujúc si silu v pohybe zápästia ukrytú. A keď každý grif strážia večné diamanty, je to láska na prvý náramok.

Šperkovnica Mikuš Diamonds: V súlade s osobitým štýlom a príležitosťou, sa môžete rozhodnúť pre rôzne druhy zlata ako aj efektné prvky zakomponované do diamantových náramkov. Symbol nekonečna, srdca či moderný tvar „kruhu“ v ružovom zlate, to všetko je najkrajšie u nás naživo!

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici
 

NADČASOVÉ KOLEKCIE ŠPERKOV

 

Nadčasové nielen v dizajne, ale aj v kvalite prevedenia. Ku všetkým našim ručne robeným šperkom totiž poskytujeme benefity v podobe doživotnej záruky proti vypadnutiu drahého kameňa a bezplatného servisu. Chceme, aby ste sa na nás mohli obrátiť aj po rokoch. S láskou a dôverou. 

5 šperkov, ktoré nesmú chýbať vo vašej šperkovnici

Na takýchto pilieroch je krásne budovať aj vlastnú kolekciu šperkov. Jej jednotlivé kusy často prichádzajú do života ženy postupne. Najprv dostane diamantový zásnubný prsteň. Neskôr rovnomenný prívesok na Vianoce, aby sa neskôr na výročie potešila náušničkám z danej diamantovej rodiny. Každý skvost má vlastný príbeh, ale iba jednu majiteľku. Vás. :-)