BLOG

Aktuálne informácie k nákupu šperkov v sieti klenotníctiev Mikuš Diamonds

Aktuálne informácie k nákupu šperkov v sieti klenotníctiev Mikuš Diamonds

V dnešnom článku sme si pre vás pripravili dôležité informácie ohľadom nákupu a výmeny šperkov v sieti klenotníctiev Mikuš Diamonds. Zároveň vám predstavíme rôzne benefity, ktoré vás čakajú pri nákupe v niektorom z našich klenotníctiev.

Krásne šperky s príbehom

K našej práci, zahŕňajúcej ručnú výrobu diamantových a drahokamových šperkov z prírodných drahých materiálov a ktorá je pre tím tvoriaci Mikuš Diamonds viac ako len zamestnaním, sme vždy pristupovali s rešpektom a k vám, našim zákazníkom a priaznivcom, s úctou. Rovnakú pokoru a vážnosť cítime k ochrane zdravia všetkých, ktorí v našich klenotníctvach trávia čas, preto akceptujeme nariadenie štátnych inštitúcií a všetky naše klenotníctva zostávajú uzatvorené.

Benefity Mikuš Diamonds

Ako veľmi dobre viete, pri nákupe našich šperkov získava zákazník niekoľko benefitov, či už v podobe Doživotnej záruky proti vypadnutiu drahého kameňa, Celoživotný bezplatný servis a nad rámec zákonom daných povinností tiež možnosť Výmeny zakúpeného tovaru do 14-tich dní od jeho nadobudnutia. V danej situácii chceme zachovať váš zákaznícky komfort a predlžujeme tak možnosť výmeny šperku (s dodržaním podmienok pre výmenu) do 28. 02. 2021, keďže veríme, že v tomto termíne sa už budeme môcť v našich luxusných priestoroch opäť s vami stretávať.

Ručíme za kvalitu šperkov

Príjemnou a už niekoľko mesiacov známou informáciou tiež je, že sme sa rozhodli nepodmieňovať benefity, ktoré našim zákazníkom ponúkame, či už ide o Doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa alebo Bezplatný servis, nutnosťou pravidelných, časovo stanovených servisných prehliadok. Vieme, že na kvalitu osádzania kameňov sa môžeme vďaka našim skvelým zlatníckym majstrom spoľahnúť a vďaka tomu si môžeme dovoliť ručiť za kvalitu našich šperkov bez výhrad.

Servis výnimočných šperkov

Pokiaľ sa teda rozhodnete priniesť šperky na servis, nie je potrebné dodržiavať žiadny časový interval. Takisto máme k dispozícii roztoky na čistenie vašich šperkov veľmi jednoduchým spôsobom priamo u vás, v domácom prostredí, čím ešte viac prispievame k pohodlnej možnosti, ako môže váš šperk stále žiariť. Pozrieť si priebeh takéhoto čistenia môžete prostredníctvom tohto odkazu: https://bit.ly/Cistenie_sperkov_Mikus_Diamonds_v_domacom_prostredi

Naše šperky majú robiť v prvom rade radosť, preto veríme, že práve „zjemnenie“ podmienok prispieva k vyššiemu komfortu našich zákazníkov.

Online sme tu pre vás vždy

V najbližšom období vám, priatelia, zostávame k dispozícii prostredníctvom nášho e-shopu, s ubezpečením, že nákup v ňom zahŕňa všetky výhody nákupu v kamennom obchode. Rovnako neváhajte využiť mailové a telefonické kontakty nášho zákazníckeho servisu alebo jednotlivých klenotníctiev, na osobné stretnutia v ktorých sa už teraz tešíme v roku 2021!

Vaše rodinné klenotníctvo Mikuš Diamonds