BLOG

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky

Každá žena má špecifický vzťah ku šperkom, a tým nemáme na mysli iba materiály, z ktorých sú zrodené, no hlavne segment ako taký. Kým vaša blízka priateľka žiari pri pohľade na náušnice, ktoré zvýraznia krivky jej tváre, vás intuícia vedie iným smerom. Na ceste života by ste ho videli ako diamantovú tabuľu s nápisom „Náramky“, pričom cieľová stanica by bolo klenotníctvo Mikuš Diamonds. Tak vás teda nebudeme ďalej napínať, pripravte si batôžtek túžob a pozrite sa s nami do „mapy“, kde sme pre vás pripravili sedem míľnikov v podobe jedinečných diamantových náramkov, vhodných napríklad na dôležité výročia lásky - partnerskej, aj lásky k sebe samej.

Náramok Adorable

Diamantový náramok Adorable z bieleho zlata

Predstavujeme vám Náramok Adorable. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk

 

Diamantový náramok Sheen

 

Vo februári, tesne pred Valentínom, sme vám na našom facebooku dali na známosť, že k obľúbenému briliantovému náhrdelníku Sheen pribudol ďalší srdiečkový člen – náramok Sheen, ktorého centrálnym vesmírom je jemný diamant briliantového výbrusu. Táto novinka potešila mnohých našich priaznivcov aj veľmi príjemnou cenou, keďže patrí do kategórie šperkov do 500 eur. Tento kúsok je tak jasným dôkazom, že naše šperky vyrábame so zámerom uspokojenia klientov s rôznorodým rozpočtom. 

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky
Pre aké ženy je náramok Sheen vhodný: Skvelou správou je, že sme tento skvost zhotovili vo všetkých farbách zlata, čím ulahodíme vkusu každej ženy. Neschovávajte teda svoje krásne zápästia pod dlhými rukávmi a zvýraznite ich jemným náramkom Sheen. Byť skutočne sexy a príťažlivou sa dá aj elegantným spôsobom a „ten pravý“ určite ocení tento rafinovaný krok k zvýrazneniu neprvoplánovej ženskosti a krásy.
 

 

Diamantový náramok Splendor

 

Ak má blízka osoba vo vašich kruhoch čoskoro sviatok a vy hútate nad darom, ktorý by bol iný, a predsa osobný, dovoľte nám poradiť vám. A to z pohľadu našich 20-ročných skúseností, ktoré hovoria, že diamantové náramky sú tradičným a najobľúbenejším šperkom. V prípade, že máte radi symboliku čísel a obdarovaná v najbližšom období oslavuje 33 rokov, náramok Splendor s 33 prírodnými briliantmi je viac ako šitý na jej zápästie.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky
 

Pre aké ženy je náramok Splendor vhodný: Tento typ náramku milujú prakticky všetky ženy a keď zvolíte éterické diamantové prevedenie, nemusíte sa obávať negatívnej reakcie ani od tej najnáročnejšej „konzumentky“ šperkov. I keď Splendor na prvý pohľad vychádza z myšlienky formálneho, jemného a diskrétneho šperku, dá sa úžasne kombinovať a jeho univerzálny charakter potvrdzuje aj fakt, že je preferovaným šperkom k spomínaným sviatkom a iným výnimočným príležitostiam.

Diamantový náramok Cherish

 

S nekonečne pozitívnymi myšlienkami vám prinášame symbol nekonečna, dokonale zapracovaný do náramku, ktorý v našej ponuke žiari pod názvom Cherish. Symbol dvoch ležatých osmičiek dlhodobo dobýja svetové šperkárske „móla“, pretože má v sebe prirodzenú harmóniu, po ktorej vo svojom vnútri túži každý z nás. Pripomínať si toto krásne prepojenie môžete každý deň, každú chvíľu, kedy dovolíte svojim očiam vnímať diamantové majstrovstvo našich klenotníkov.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky

Pre aké ženy je náramok Cherish vhodný: Staroveké civilizácie používali náramky k náboženským účelom a silno verili v ich mystické schopnosti. Ak patríte k ženám, ktoré všade „čítajú“ znamenia a milujú šperky, ktoré vďaka svojmu jednoduchému tvaru rozumejú univerzálnemu jazyku celého sveta, nemáte nad čím váhať. Len vás upozorňujeme, že zamilovanie do náramku Cherish môže byť také silné, že si s veľkou pravdepodobnosťou časom doprajete aj náhrdelník Cherish II. 
 

 

Diamantový náramok Myriad

 

Špeciálne miesto vo vašej šperkovnici si zaslúži aj ďalší skvost z našej trenčianskej klenotníckej dielne – náramok Myriad, ktorý je neprehliadnuteľný priam oslepujúcou žiarou prírodných diamantov, ktorých je spolu 119. Tento originálny klenot v 18-karátovom bielom zlate patrí do kategórie drahších šperkov, no rozhodne stojí za to, aby ste sa ním zaoberali. Najlepšie naživo.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky
 

Pre aké ženy je náramok Myriad vhodný: Super správa je, že náramok Myriad je natoľko pevný a výrazný, že sa odporúča nosiť nielen v prípade odhaleného zápästia, ale pokojne aj na manžete košele, šiat, či svetríka. Tým ukážete, že rozumiete trendom, a to nielen počas jednej sezóny. Jeho dedičný charakter vás následne už iba utvrdí v tom, že má zmysel kupovať šperky, ktoré prežijú akékoľvek módne búrky.

Diamantový náramok Gladden

 

Tento, doslova zázrak, sme zaradili medzi top šperkárske trendy roku 2020. Čím sa o to zaslúžil? Náramok Gladden je dokonale pružný a nastaviteľný, takže sa nemusíte obávať akýchkoľvek obmedzení pri pohybe ruky. Jemné diamanty, ktoré sú k sebe priťahované ako muž a žena, sú dokonalým dielom prírody a človeka, čoho môžete byť svedkami aj vy. Stačí si vybrať farebné prevedenia 14-karátového zlata, ktoré tvorí telo tohto náramku.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky

Pre aké ženy je náramok Gladden určený? Vyššie spomínaná briliantne dotiahnutá praktická stránka náramku skrýva v sebe aj magické estetické čaro – náramok môžete nosiť ako klasický kruh aj v takzvanom otvorenom štýle. Toto ocenia najmä ženy, ktoré rady prekvapujú a svoje tajomstvá dávkujú postupne. Súčasne je vhodný pre dámy, ktoré ocenia kvalitný šperk v štýle „2 v 1“.

 

Diamantový náramok Endless

 

Pamätáte si na krásnu kapitolu svojho detstva, v ktorej kraľovali náramky priateľstva či lásky? Tiež zväčša ručne robené boli centrom nášho malého vesmíru. V Mikuš Diamonds pokračujeme v tejto milej tradícii, i keď s prírodnými materiálmi, ktoré sú večné. Dôkazom je i náš ďalší náramok Endless s centrálnym briliantom, ktorý vás bude „očkom“ sledovať všade tam, kde si budete priať. A keď to bude s osobou, ktorá vám ho darovala, šťastie nebude pocit, ale trvalý stav.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky
 

Pre aké ženy je náramok Endless vhodný: Pre tie, ktoré si uvedomujú nadčasovú „naliehavosť“ vpísanú do duše šperku. Ak poznáte našu „ikonickú“ diamantovú súpravu Smooth, kde v šperku kraľuje jeden diamant v jednoduchom osadení, určite si zamilujete aj tento náramok, ktorý je citlivým príbuzným tohto setu. Keďže má však vlastnú tvár, pomenovali sme ho skutočne príznačne: Endless.

 

Diamantový náramok Divine

 

V detailoch sa skrýva večné kúzlo! Tu sme ho rafinovane zapracovali do neprehliadnuteľného diamantového náramku Divine (v preklade „božský“, „nebeský“.) Ako vidíte, ide o najextravagantnejší náramok z nášho náramkového defilé, ktorý je súčasťou celého setu Divine – náušníc, aj náhrdelníku. Nedivte sa, keď ho nebudete chcieť dať dole. Jeho božskosť je priam navýková, ale keďže má nebeský pôvod, nejde o negatívny návyk. Práve naopak.

Jedinečné diamantové náramky na výročie lásky
 

Pre aké ženy je náramok Divine vhodný: Spoločným menovateľom náramkov, ktoré sme vám v tomto článku predstavili, je nadčasovosť. Posledný zástupca Divine má však čosi navyše – rafinovanú výstrednosť, ktorá platí na ženy, ktoré chcú byť stredobodom pozornosti a záujmu okolia. Nie je na tom nič zlé, veď ako sa hovorí „zdobením si žena plní svoju povinnosť“. Nebojte sa byť krásne spôsobom, ktorý je vám najbližší!

Ako si nakoniec správne vybrať?

Samozrejme, podľa osobitého vkusu, no pri náramkoch majte na pamäti aj praktickú stránku ich nosenia. Ideálne parametre vám pomôžu nastaviť naše profesionálne predajkyne, no nie je na škodu vedieť aspoň prvú kapitolu „náramkovej biblie“. V prvom rade si nacíťte rozmery náramku, respektíve, ako vám sedí na zápästí. Ďalej nezabúdajte na štýl náramku, ktorý by mal korešpondovať s vašou osobnosťou, prípadne s príležitosťou, kde ho plánujete nosiť. A po tretie, nemenej dôležité pravidlo, náramok musí byť vhodný pre veľkosť vášho zápästia. Inými slovami, mal by byť dostatočne tesný - medzi náramkom a zápästím by mal zostať priestor na vsunutie jedného alebo dvoch prstov. Vo všeobecnosti vás nesmie tlačiť a obmedzovať ruku v pohybe. Všetky naše skvosty sa snažíme robiť nielen krásne, ale aj komfortné. Veríme, že sa o tom čoskoro presvedčíte sami – na vlastnom zápästí! Tešíme sa na vás!