BLOG

Súťaž o prívesok Still life - jeden z Top trendov roku 2020

Súťaž o prívesok Still life - jeden z Top trendov roku 2020

Milí naši priatelia, nesmierne sa tešíme vášmu neutíchajúcemu záujmu o šperky zaradené v galérii Top trendy 2020. 

A práve vaša pozornosť nám vnukla myšlienku spestriť si pomaly končiace sa leto a prvé dva jesenné mesiace súťažou, na konci ktorej budeme môcť odmeniť jedného z vás možnosťou získania drahokamového prívesku Still life, so sviežim, nápaditým dizajnom, vo vybranej farbe zlata a prírodného drahého kameňa (jednou z viacerých alternatív je prevedenie v bielom zlate s osadeným praziolitom na fotografii nižšie). Pokiaľ však výhercu viac očarí náhrdelník Avidity z našej titulnej fotografie, radi sa jeho prianiu prispôsobíme. Ako ste už postrehli, kategória Top trendy zahŕňa široké portfólio šperkov, z ktorých si vyberie naozaj každý, či už pre vlastné potešenie alebo ako formu dokonalého darčeka. Užite si s nimi čaro chvíle výberu a následného príjemného pocitu z nadobudnutia krásneho klenotu.

Prívesok Still life

Praziolitový prívesok Still life    z bieleho zlata

Príjemná farebná kombinácia bieleho zlata a praziolitu, jemný a nevtieravý, to je Prívesok Still life. Nádherne vynikne na ženskej pokožke a bude pre Vás každodenným súputníkom na cestách nielen nepoznaných, ale aj tých osvedčených.

Pozrieť šperk


 

Ako sa zúčastniť + podmienky súťaže

Pokiaľ si počas nasledujúcich dvoch mesiacov – od 02. 09. 2020 do 31. 10. 2020, urobíte radosť zakúpením alebo objednávkou výroby akéhokoľvek šperku z ponuky Top trendov pre rok 2020 v ktoromkoľvek klenotníctve Mikuš Diamonds alebo prostredníctvom e-shopu Mikuš Diamonds a svoj súhlas so zaradením do súťaže potvrdíte uvedením kontaktných údajov potrebných pre registráciu v našom vernostnom systéme (meno, priezvisko, telefónne číslo), stávate sa účastníkom súťaže. O získaní výhry budeme výherkyňu alebo výhercu informovať telefonicky a tiež prostredníctvom našich sociálnych sietí najneskôr 06. 11. 2020.

Tešíme sa na všetky osobné i virtuálne stretnutia a veríme, že táto jeseň bude (ne)skutočne trendy!

Váš Mikuš Diamonds :)