BLOG

Top šperky k promóciám!

Top šperky k promóciám!

Dcéra, vnučka, neter či sestra. Viete, čo majú spoločné? Už čoskoro budú objavovať svoju vlastnú cestu, aby zanechali stopy pre ďalších. No skôr, ako vykročia do ďalšej životnej etapy, zažijú krásne ovácie na promócie. Tie nemusia vyvrcholiť iba udelením akademického titulu. Ak ste až doteraz čakali na vzácnu chvíľu, kedy obdarovať milovanú bytosť skutočným šperkom, promócie sú na to priam stvorené!

„Titul zdobí Tvoju snahu,
talent, fantáziu, um.
Ak má život správnu dráhu,
chutí ako ópium.“
 
Vyšperkovaná rodinná záležitosť

Rodičia a prarodičia. To sú dve blízke generácie, ktoré si hlboko uvedomujú silu promočného aktu. Podľa toho prispôsobujú aj výber unikátneho šperku, pri ktorom sa mobilizujú nielen finančne, ale aj kreatívne. Ako to vyzerá v praxi?

„Rodinní príslušníci siahajú po nadčasových modeloch šperkov, ktoré budú milovanú osobu sprevádzať nielen v slávnostný deň promovania, ale aj celým jej životom, ako pripomienka samotnej slávnosti, ale najmä ako pripomienka blízkej osoby, ktorá šperk darovala,“ konštatuje naša obchodná manažérka Erika Balážová.

Top šperky k promóciám!


Mikuš Diamonds tip:
Kúpa ideálneho šperku k promóciám môže byť skvelým zážitkom pre obe strany! Stačí si detailnejšie všimnúť, aké typy šperkov obdarovaná osoba v bežnom živote preferuje. Sú to jednoduché modely alebo extravagantnejšie kúsky? Tak či onak, u nás nájdete oba varianty, ale i vkusnú kombináciu oboch.

„Teraz nastal ten čas,

knihy do kúta postaviť a poriadne to osláviť!“


Diamantové šperky pre váš promovaný „diamant“ 

„I keď najžiadanejšie modely šperkov k promóciám nemožno jednoznačne unifikovať, z našich skúseností dominujú diamantové šperkyšperky s farebnými prírodnými kameňmi v kombinácii s diamantmi," vysvetľuje Erika Balážová.

A práve diamant – kameň kameňov – jedinečný, nadčasový, rafinovaný, exkluzívny a nezničiteľný, je dokonalým prepojením rodinného puta na všetkých úrovniach.

Top šperky k promóciám!

Mikuš Diamonds tip: Diamantovým klenotom skutočne nič nepokazíte (vhodný je aj pre tie ženy, ktoré nezvyknú nosiť šperky). V ponuke máme ručne robené jemné, elegantné aj markantnejšie modely, ako i celé súpravy diamantových šperkov, ktoré dodajú štýl a esprit dokonalému promočnému outfitu.


Farebné drahé kamene v symbióze s diamantmi

... alebo inak šľachta nerastného sveta trpezlivo čaká na to, kedy sa stane súčasťou farebného sveta mladej slečny. Kedy keď nie teraz? Farby jemné, žiarivé, univerzálne i dramatické – stačí sa s láskou pohrať s ich s farebnými odtieňmi – prípadne nahliadnuť do metafyzických kruhov, kde každý drahokam ovplyvňuje iné znamenie či oblasti života.

Top šperky k promóciám!


Mikuš Diamonds tip:
Doteraz sme spomínali šperky k promóciám iba v súvislosti s nežným pohlavím, avšak v Mikuš Diamonds nezabúdame ani na mladých pánov. Pečatný prsteň s vlastným dizajnom alebo manžetové gombíky s monogramom dokonale podčiarknu štýl každého gentlemana.

„Už si o krok ďalej, o stupeň vyššie.

Nie chvála, ale i slová vďaky každému, čo pri Tebe stál.

Titul máš a chceš byť taký, aby svet Ti ďalej prial...“


Mikuš Diamonds tip pre (ne)rozhodných

Pri správnom výbere vám určite rady pomôžu naše profesionálne predajkyne. No ak si chcete byť svojou voľbou na sto percent istí, ponúkame vám možnosť zakúpenia darčekového poukazu v rôznych hodnotách.V tejto súvislosti rozhodne nie je prehreškom, ak výber konkrétneho šperku ponecháte v réžii obdarovaného, všetko je to totiž o zážitku a emócii,“ dodáva Erika Balážová. Gaudeamus igitur, priatelia!