BLOG

Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky

Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky

Naša viac ako 20-ročná existencia v klenotníckom odvetví nás každým dňom utvrdzuje v tom, že si naši zákazníci zaslúžia nadštandardnú prezentáciu šperkov vyrobených pod značkou Mikuš Diamonds. S touto myšlienkou sme pre vás zostavili dve nové kategórie – UnikátneHigh-End šperky.


Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky


 

Šperky s príbehmi, príbehy v šperkoch

Nezameniteľný dizajnový rukopis, výnimočnosť ručne osádzaných vzácnych prírodných drahokamov a na oboje nadväzujúca vaša dôvera, ktorú máme šťastie cítiť po celú dobu existencie našej spoločnosti, sa spoločne prevtelili do sekcie pod názvom Unikátne šperky. Dali sme v nej priestor klenotom, ktoré vás na prvý pohľad oslovia svojím prevedením, výbrusom kameňov alebo ich jedinečnosťou. Galériu budeme postupne dopĺňať ďalšími novými modelmi, pretože sme presvedčení o tom, že originalita neprestane byť nikdy najžiadanejším atribútom pri výbere daru. A keď už je reč o obdarovávaní, prajeme si, aby ste mali na pamäti, že môcť urobiť radosť druhému je šťastie, ale urobiť radosť samej sebe je uvedomenie si vlastnej hodnoty. My sme tu pre vás s kvalitným zázemím profesionálneho poradenstva a služieb, na vás ponechávame výber toho pravého a len vášho šperku.

Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky

 

Pestrá klenotnícka galéria

Ako malú ochutnávku vám na podnose orámovanom čistým zlatom servírujeme zopár unikátnych chuťoviek a vrelo vám odporúčame zahryznúť sa do nich najskôr len očami (s vítaným osobným kontaktom v poradí). Silne estetické a pritom neprehliadnuteľné, perlovo-diamantové náušnice Honor, diamantový statement prsteň Crystal Glow alebo morganitovo-diamantový prívesok Monos sú len letmým nahliadnutím do sveta našej novej kolekcie.

Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky

 

High-End šperky so statusom dedičných klenotov

Šperky z našej druhej – High-End kategórie, už z veľkej časti poznáte, keďže vám ich postupne predstavujeme ako dokonalé klenotnícke diela, vyrobené v jednom kuse, každý z nich s vlastným nezameniteľným príbehom. Za všetky si pripomeňme absolútne dokonalý citrínovo-diamantový náhrdelník Blanchet, s ktorého príťažlivou krásou ste sa mali možnosť stretávať na našich kľúčových vizuáloch a reakcie naň boli viac ako priaznivé. Všetky High-End šperky sú predurčené stať sa dedičnými klenotmi, zachovávajúcimi spomienky a rodinné tradície. Na ceste za každým okamihom citovej spriaznenosti chceme kráčať s vaším dovolením s vami. 


Vítame našu novú kategóriu – Unikátne šperky

 

Odbornosť, profesionalita, tradícia

S láskou a nadšením sa s vami, milovníkmi kvalitných a krásnych šperkov, delíme o všetky novinky a ako vždy sa nevieme dočkať vašich reakcií a názorov. Spätná väzba a vaša spokojnosť sú pre nás totiž tými najdôležitejšími dôvodmi pokračovať v tom, čo je pre nás prioritou: robiť vám našimi výrobkami radosť.