BLOG

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!
Silvester. Žiarivý. Príťažlivý. Nezabudnuteľný. Nie, nehovoríme o pánoch s týmto exotickým menom, ale o poslednom dni v roku, ktorý si zaslúži nielen v našej mysli, ale aj v našich šatníkoch a šperkovniciach špeciálnu pozornosť. Ako sa efektne „nahodiť“ a symbolicky sa tak nabudiť na nové, žiarivé vibrácie roku 2019?
 

Veľký Gatsby

 

Režisér Baz Luhrmann, módna návrhárka Miuccia Prada a Tiffanyho klenotníci vdýchli v roku 2013 život románu Veľký Gatsby a v módnom svete vyvolali hotovú revolúciu. A tá sa nesie na úspešnej vlne dodnes. Veď kto by sa nechcel aspoň na chvíľku preniesť do kruhov newyorskej smotánky, dekadentných večierkov a krásnych žien tancujúcich v rytmoch electro-swingu? Prepychové róby v odtieňoch drahokamovej zlatej, doplnené okázalými diamantmi, štýlovými perlami, strapcami, pierkami, flitrami – to všetko sú vyšperkované heslá tohto opulentného obdobia!

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!
 

Mikuš Diamonds tip: Tento štýl je veľmi trendy a dokonale vystihuje slávnostnú silvestrovskú atmosféru. Výnimočné šperky z prírodných diamantov môžete s pokojným svedomím kombinovať aj s kráľovskými perlami, koniec-koncov, tieto kombinácie symbioticky spájame aj pri tvorení jednotlivých šperkov. Doprajte si luxus, na ktorý okolie nezabúda a zažiarte ako filmová Daisy.
 

Glamour night

 

V detaile je sila, v tajomstve zmyselnosť. Tak by sme definovali sebavedomý glamour štýl. Zabudnite na prvoplánovú vyzývavosť a pohrajte sa s farbami a doplnkami spôsobom ženám vlastným. Pri výbere šperkov majte na pamäti základné heslá glamour noci: elegancia, osobitý výraz, dokonalé zladenie. Glamour žena je hotová „femme fatale“, vychádza to z jej duše, chôdze, prejavu. Na nič sa nehrá a túto svojskú filozofiu je cítiť aj z krásnych šperkov, ktoré si volí intuitívne, no s dokonalým zmyslom pre detail.

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!
 

Mikuš Diamonds tip: Glamour žena nielen tuší, ona vie, že stačí jeden výrazný kúsok, ktorý pritiahne pozornosť na miesta, ktoré túži dominantne zdôrazniť. Našli ste sa v tomto opise? Tak nám dovoľte ozdobiť vás. Čo tak majestátne náušničky s prírodnými rubínmi a diamantmi? Alebo dávate prednosť smaragdovej farbe? Tak ju premeňte priamo do drahokamu smaragdu, od ktorého je tento sýty kolorit odvodený. Ak sa chcete stratiť v hlbokej modrej, zafírový prsteň vás tam s radosťou zavedie.

 

Black and white

 

Ak sa chystáte na tematickú párty v duchu hesla „black and white“, je vysoko pravdepodobné, že chcete zdôrazniť svoje ženské zbrane. Čierno-biela kombinácia je sexy, nesmrteľná a nikdy ňou nič nepokazíte. Ak nosíte túto kombináciu aj bežne, neznamená to, že váš svet je čiernobiely. Práve naopak! To platí aj na Silvestra, ktorý si zaslúži trošku extravagancie.

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!
 

Mikuš Diamonds tip: Veľkú službu v tomto smere preukážu naše ručne robené klenoty z Black and white collection. Prírodné čierne diamanty v efektnej kombinácii s bezfarebnými briliantmi dodajú každej žene ten správny silvestrovský šarm. Ktorý kúsok je vašej silvestrovskej noci šampión?
 

Romantic love

 

Ak neplánujete byť levicou parketu či akejkoľvek vyššie spomenutej párty, krásnou a neodolateľnou môžete byť aj vo dvojici s milovaným človekom. Doma. Pri kozube. Chutnej večeri. Filmoch. A dôvod zažiariť sa naskytne aj vtedy, keď sa ku vám pridajú priatelia. Intímna rovina si stále zachová svoj ráz a presne v takejto atmosfére vás uchvátia romantické šperky s morganitom.

Vykročte do nového roku so správnym šperkom!
 

Mikuš Diamonds tip: Už pohľad na tieto skvosty zjemní vašu náladu a keď si ich vyskúšate naživo, už nebude cesty späť. Ozdobte sa, zažiarte a užite si Silvestra so všetkou pompou, ktorá ku nemu patrí. A viete, čo je na tom celom najkrajšie? Silvester síce pominie, ale nadčasové šperky vám zostanú navždy!